Vad innebär tredjepartslogistik?

Du kanske har hört talas om tredjepartslogistik? Det kallas även för 3PL och det innebär att man tar in en en tredje part utöver kunden och säljaren, som kan ta över vissa delar eller hela delar av logistiken. Det innebär att om du har ett företag så kan du anlita ett annat företag, som sysslar med tredjepartslogistik för att sköta leveranserna av dina varor. Ett annat uttryck för detta är outsourcing. Många gånger kan det ingå flera olika tjänster hos dem man anlitar för att utföra 3PL. Det är inte fel att ha en tredje part då det är en fördel, det är bra ekonomiskt och du kan fokusera på din egen verksamhet. 

Få hjälp med er 3PL

Är det så att du har ett företag och du känner att detta med tredjepartslogistik är något du vill testa? Då finns det ett bra företag som sysslar med detta. De heter Hillmers Logistik. De har tredjepartslogistik som kärnkompentens. Så hos dem kan nu lägga ut ert lager, så kan de sedan sköta lagerhållningen för er samt att de även fixar allt med leveranser, returer, inventering med mera på det vis ni vill ha det. Hos dem får ni effektiva logistiklösningar som passar er verksamhet.

Lägg fokus på din verksamhet

Genom att anlita en tredje part på detta vis så kan du lägga mer tid på att utveckla din egen verksamhet. Du slipper att hantera allt med leveranserna och lagringen, vilket kan underlätta en hel del för er. 

29 Jan 2019