Tips för att öka försäljningen

Driver du en webbshop? Kul! Ditt mål med ditt företag är att tjäna pengar, eller hur? Då gäller det att ha nöjda kunder som hittar dina produkter och här får du tips på hur du kan göra för att komma dit. Mitt första tips är att se till att använda en säljplattform. En av de allra största, om inte DEN största, är Amazon och för att lansera sina produkter där kan man gå genom Byllagency som i många år jobbat med just lansering av produkter på Amazon och även med produktutveckling. Med deras hjälp blir det enkelt att sälja sina produkter där. 

Du kan inte luta dig tillbaka

En lansering på Amazon kan hjälpa din försäljning att öka men det räcker inte att bara finnas där. Det finns många saker du kan göra för att få folk att hitta din produkt och här får du några tips som kan vara bra at ha med sig:

  • Var aktiv på sociala medier - Facebook, Instagram och Twitter är tre bra kanaler där det finns många potentiella kunder. 
  • Åk på mässor - Genom att synas på olika mässor och events så får folk upp ögonen för dig och också ett ansikte på vem du är.
  • Använd affiliates - Influencers med många besökare kan ha en länk på sin sida som länkar vidare till din webbshop. Det kostar en slant men kan vara värt varenda öre. 

Det finns givetvis många fler saker att tänka på när man vill boosta sin försäljning och om du kikar lite bland våra äldre inlägg kommer du att hitta mycket matnyttigt. 

28 Jan 2022