Satsa på en mobil för jobbet

Allt för många företagare gör så att de använder sin privata mobil, till sitt företag. Det är inte så smart, för då kommer du att få ta emot samtal, även då det är tänkt att du ska vara ledig. Det bästa är att ha två mobiler, en för företaget och en som du bara har för privat bruk. Se även till att skaffa dig ett mobilskal eller ett mobilfodral från bjornberry.com till båda mobilerna, då är de skyddade på ett bra sätt, samt att de även får snyggare utseende. Det finns både mobilskal galaxy s9 så väl som till andra modeller av telefoner

Välj rätt telefon

Vad för modell av telefon du ska ha, privat så väl som till jobbet är lite av en smaksak, men det är inte fel att satsa på en smartphone. Det kan vara en iPhone eller en Samsung. Särskilt till jobbtelefon kan det vara bra, för då kan du använda den på flera sätt, som fungerar tillsammans med jobbet. Det finns snygga mobilskal för galaxy s9 du kan köpa om det är en Samsung som faller dig i smaken. 

Skydda telefonen på fler sätt

Utöver mobilskal eller mobilfodral är det bra att skydda telefonen på fler sätt. En försäkring till exempel kan vara riktigt bra om det är så att du tappar den eller om den går sönder på annat sätt. Då kan det vara enklare att få den lagad eller att få en helt ny telefon.

7 Sep 2018