Satsa på en förmånscykel till era anställda

För företag är det inte fel att ta alla chanser att göra bra reklam för sitt företag. Det kan man göra genom att satsa på förmånscyklar eller tjänstecyklar till företag. En förmånscykel är när diu som företag köper eller leasar cyklar som dina anställda sedan kan använda i tjänsten eller även privat, det bestämmer du! Det är kostnadsfritt tack vare att Skatteverket räknat ut summa och detta läggs på anställdas lön och de får rabatt på cyklarna. Du kan även se till att det sätts reklam på dessa cyklar, för ditt företag. 

Bra med tjänstecyklar

En tjänstecykel för företaget är cyklar där du direkt kan sätta reklam på för ditt företag. Det är inte fel att göra reklam på detta sätt. Det går att sätta skyltar med ert företags logga på cykeln, så att alla som ser cykeln även ser ert namn, eller er logga. Om du dessutom låter dina anställda dels cykla på dem i tjänsten samt även cykla på dem privat så blir det den perfekta reklamen.

Bra med elcyklar överlag

Just detta med att satsa på elcykel är bra för miljön, det är bra för de anställda då de kan komma ut i den friska luften och det mår de bara bra av. Om du är intresserad av detta med förmånscyklar eller tjänstecyklar till företag så finns det ett bra företag som erbjuder detta. De heter Elcykelpunkten. På deras sida kan du läsa mer om vad det innebär med dessa olika cyklar. 

 

28 Dec 2018