Kontorshotell - en smidig lösning för småföretag

kontorshotell

Kontorshotell, det är något som har kommit att bli allt mer populärt. Det kan vara en bra idé att välja kontorshotell istället för att hyra en egen lokal. Allra mest för mindre företag. Men det finns även stora företag som insett fördelarna med detta. 

Flexiblet med kontorshotell

Just att det går att hyra ett enda rum på kontorshotell så väl som flera gör att det är flexibelt. Många gånger så finns det både större och mindre kontorsrum på kontorshotellet där du hyr. Ett bra kontorshotell i Stockholm finns här. En annan bra sak med kontorshotell är att de ofta har flexibla kontraktstider, vilket innebär att du kan hitta en lokal för en kortare tidsperiod och ofta kan flytta in och ut med kort varsel. Det är rätt skönt att slippa sitta med ett kontrakt där du är bunden ett visst antal år. 

Spara tid och pengar

När du väljer att hyra ditt kontor på ett kontorshotell så innebär det att du kan spara tid och därmed även pengar. Bland annat finns ofta alla praktiska saker att tillgå. Så som internet, konferensrum, kontorsmöbler, posthantering och reception med mera. Du slipper ordna det på egen hand och kan lägga fokus på att utveckla ditt företag istället. 

Socialt med kontorshotell

För den som är ensamföretagare kan det vara bra att få den sociala kontakten som kan ges på ett kontorshotell. Många gånger är det gemensamma fikarum samt att många olika typer av företag återfinns på kontorshotell. Det är bra sätt att kunna utöka nätverket och skapa relationer på.

25 Nov 2019