Hur lägger man ner ett bolag snabbt?

Att avveckla företaget är ett beslut som är svårt att ta och i ärlighetens namn är det allt för många företagare som väntar på tok för länge innan de till slut kastar in handduken. Anledningen till att man vill lägga ner ett bolag kan skilja sig åt, men i de allra flesta fall handlar det om lönsamheten, eller rättare sagt bristen av densamma. När pengarna inte längre rullar in måste man överväga om man ska hålla bolaget vid liv, eller om man ska lägga ner. När beslutet väl är fattat om att stänga ner så är snabbavveckling ett bra sätt att göra det på. Men hur funkar det? 

På egen hand, eller med hjälp

Att avveckla ett aktiebolag tar ibland lite tid och det gör att eventuellt innestående kapital är låst tills allt är klart. Det kräver en hel del administrativa drag och i ett skede där man känner förlusten av företaget som starkast är det kanske inte den enklaste vägen att gå. 

Vänder du dig istället till https://www.bolagspartner.se/ så kan de hjälpa dig med avvecklingen av ditt aktiebolag. De köper upp företaget, och garanterar att det läggs ner i deras regi. Att göra på detta sätt innebär att du slipper det tunga ansvar som finns kvar då företaget troligen har åtaganden kvar. Bolagspartner sköter om allt detta tills bolaget inte längre finns kvar. Snabbavveckling sparar tid, och otroligt mycket kraft och energi för din del. 

14 Jul 2021