Hitta på kul saker med jobbet

Många företag idag har ett stort fokus på arbetet och att det ska vara en bra arbetsmiljö på jobbet. En del av detta jobb med arbetsmiljö är att alla kollegor trivs med varandra. För att lära känna varandra på ett bra sätt på jobbet, så kan det vara bra att satsa på ett företagsevent Uppsala, eller en kick off av något slag. En del företag åker på konferens och i samband med det så hittar de på aktiviteter. Men det är inte fel att göra det andra gånger under året med. Det kan vara en enkel after work tillsammans så väl som en hel dag med kul aktiviteter. Det blir då som en slags teambuilding. Ett sammansvetsat gäng jobbar bra mycket bättre.

Gokart är en kul grej

Som företagsevent i Uppsala så kan ni välja att åka gokart. Det är faktiskt riktigt skoj. Då kan ni sätta upp det som en tävling där vinnaren får en pokal. Sedan middag på det. Det är inte så svårt att köra gokart heller så det är något alla kan vara med på. 

Låt medarbetarna vara med och bestämma

Om det är så att du är chef som vill ordna en kick off eller en AW eller annat, så hör med alla medarbetare vad de är sugna att testa på. Hela grejen är ju för deras skull så det är ju bra om de får vara med och ge förslag eller rösta på olika alternativ som du tar fram.

30 Oct 2019