Frästa och svarvade detaljer

Har du ett företag där det finns behov av att få hjälp med att fräsa och svarva detaljer? Då finns det ett företag som kan hjälpa dig med det. De heter Axido och finns på axido.se. De är en så kallad mekanisk verkstad, som sysslar med bland annat svarvning, fräsning och kuggfräsning. De erbjuder dig att få det du behöver, i en bra kvalitet och till ett bra pris. De ser även till att produktionen blir kostnadseffektiv. De har flera duktiga ingenjörer och maskinoperatörer som jobbar hos dem.

Vilka tjänster kan du hitta hos Axido?

Hos Axido kan du få hjälp med svarvjobb och fräsjobb samt att de även tillverkar kuggar. Det gör de i sin mekaniska verkstad. Bland annat så har de CNC styrda fräs och svarvmaskiner. Tillverkningen är automatiserad och det gör att den kan vara väldigt exakt. Fördelen med denna mekaniska verkstad är att det aldrig står stilla. Under dagen gör man vissa saker och uinder natten så går maskinerna och tillverkar annat. Du kan komma till dem med olika materia, för de kan jobba med det mesta. Bäst är de dock på rostfria stål, brons- och mässingslegeringar.

Om du behöver svarva material så kan du låta dem göra det. De kan svarva material med en diameter på mellan 5 och 315 mm. Du kan också fräsa material med en totalvikt på upp till 200 kg. Deras maskinpark erbjuder även möjlighet till kuggfräsning. Om du vill så kan du komma till dem med tillverkningsritningar för tillverkning i många olika material.

30 Sep 2022