Att vara företagare

Det finns många människor idag som har olika idéer och drömmar. Dock är det inte alla som verkligen ser till att förverkliga dessa. Attt vara företagare det är att se till att ha en drivkraft, som gör att man kan omsätta sina idéer och drömmar till handling. Om man är en entreprenör så beskrivs man ofta som en person som ser möjligheter före hinder och som är kreativ och modig. Många gånger är en entreprenör riskbenägen, men det utan att vara så att säga dumdristig. De är medvetna om satsningarna de gär och vad det finns för risker. 

Brinn för det du gör

Om du vill lyckas som företagare är det bra att du så att säga brinner för din sak. Du måste arbeta hårt och gilla att göra affärer. Det är bra att även ta råd av andra företagare. Se även till att du kan se helheten i ekonomin, hålla i alla kostnader samt se till att skapa intäkter. 

Starta eget?

Är det så att du vill bli egen företagare? Det här med att starta eget kan vara ett stort steg, särskilt om du innan varit anställd i många år. Många saker man tar för given när man är anställd måste man själv ta hand om som egen företagare. Det är både spännande och omtumlande. Det har gjorts enkäter som säger att det man oroar sig mest med att starta eget är finansiering av verksamheten samt att man oroar sig för att det ska vara tidskrävande. 

 

 

 

 

18 Jan 2019